Tijd om je sanitair te vernieuwen of te vervangen?

De badkamer en het toilet kunnen één van de kleinste ruimtes in een huis zijn. Toch zijn het tegelijk één van de belangrijkste plekjes van je woning. Je komt er tot jezelf en kan helemaal ontspannen.

Goede keuzes maken voor je badkamer en toilet is dan ook belangrijk. Ga daarom voor kwaliteitsvolle materialen en een goede afwerking. Henvo helpt je hier graag bij! Een renovatie, herstelling, onderhoud of een volledig nieuwe badkamer of toilet. Wij gaan op zoek naar de beste oplossing die rekening houdt met je voorkeuren, smaak en budget.

Graag stellen we je een uitgebreid aanbod van wc’s, baden, douches, kranen, badmeubels en meer voor. Wil je de opties nog ruimer bekijken, dan werken we eveneens samen met de toonzalen van onze leveranciers. We maken een afspraak voor je en samen met de gespecialiseerde verkopers gaan jullie op zoek naar de gewenste toestellen.  Zet de eerste stap naar je droomsanitair en neem contact op met ons.

Is je toilet aan vervanging of herstelling toe? Heb je last van kalkaanslag in de douche? Of het nu om een volledig nieuwe installatie of om een renovatie gaat, Henvo heeft een breed aanbod van sanitair voor zowel badkamer als keuken.

Je sanitair gebruik je elke dag, daarom werken we uitsluitend met kwaliteitsmerken en zorgen we voor een perfecte afwerking.

Heb je snel last van kalk, dan kan je de levensduur van je sanitair verlengen en een waterontharder laten plaatsen. Ook dit kan Henvo voor je installeren. Zo gaan je sanitair en andere huishoudelijke toestellen langer mee.

REALISATIES SANITAIR

RENOVATIE DOUCHE

Douche voor de renovatie