Jouw verwarming, jouw wooncomfort!

Een goede verwarming van je huis of appartement is onmisbaar voor je wooncomfort. Daarom is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Centrale verwarming op gas is het populairst, maar daarnaast zijn er nog veel andere opties. Deze alternatieven kunnen spaarzamer én duurzamer zijn. Henvo zoekt met jou naar de beste oplossing, op basis van wat jij belangrijk vindt. Daarvoor werkt Henvo steeds met kwalitatieve materialen van onder andere Weishaupt en Vaillant.

Soorten energiebronnen

 • Verwarmen op gas
  De traditionele centrale verwarming op gas is nog steeds de populairste keuze. Natuurlijk hebben we ook daarvoor een duurzame oplossing. Bij ons kan je kiezen voor een efficiënte en energiezuinige cv-ketel op gas. Denk je dat het tijd is voor een nieuwe verwarmingsketel? We vervangen met plezier je oude model door een energiezuiniger exemplaar.
 • Verwarmen op stookolie
  In dun bevolkte gebieden komt er ook nog veel stookolie voor. Hier bieden we ook steeds condenserende en niet-condenserende stookolieketels aan.
 • Verwarmen op elektriciteit: warmtepomp/warmtepompboiler
  Een warmtepomp installeren is een van de meest ecologische en energiezuinige manieren om je huis te verwarmen. Het gebruikt namelijk de omgeving van de woning om energie te voorzien: lucht, grond of water. Welke optie het beste is, hangt af van je omgeving. HENVO BV helpt je graag de juiste keuze maken.
  Een warmtepompboiler is een specifiek soort warmtepomp dat omgevings- of ventilatielucht in de woning gebruikt om water te verwarmen. Je verbruikt tot driemaal minder dan met een traditionele boiler. De warmtepompboiler is eenvoudig te installeren en je kan er je zonnepanelen op aansluiten.
 • Verwarmen op zonne-energie: zonneboiler
  Een zonneboiler is een duurzame, aanvullende verwarming. Net zoals bij zonnepanelen wordt de zonneboiler geïnstalleerd op het dak en vangt het op die manier de warmte van de zon op. Wanneer de zonneboiler niet voldoende kan opvangen, zorgt de gewone aardgasketel voor verdere verwarming.

Naast de soorten energiebronnen bekijken we samen ook de manier waarop je je huis wenst te verwarmen. Vandaag kiezen veel gezinnen voor vloerverwarming, maar ook radiatoren worden vaak geplaatst.

REALISATIES GASWANDKETELS

REALISATIES WARMTEPOMPEN

REALISATIE ZONNEBOILER